deathrun_live, Play LIVE , play for your LIFE |
![]() ![]() |
deathrun_live, Play LIVE , play for your LIFE |
Aug 8 2010, 04:23 PM
|
|||
|
|
![]() » Autor: chaosmedia90 » Descriere: harta inceputa acu vro 3-4 luni , testata zi de zi pe serverul mappingro pentru descoperirea de bugs , toate au fost rezolvate , levelul ar trebui sa fie acceptabil pentru toti , am dat sansa lui terro de a ajunge la fiecare buton de fiecare data cand apasa unul , iar ct are sansa de ai intoarce favoarea cand va ajunge la sfarsit [ asta descoperiti voi ] , daca va straduiti putin veti descoperi si cateva secrete cat timp treceti harta ca fiind in echipa CT , iar dintre toate hartile mele va asigur ca aceasta este cea mai buna la capitolul deathrun iar pentru pareri sau sugestii contactai chaosmedia90@yahoo.com Vam facut si un download url pentru aceasta harta in caz ca nu aveti asa ceva care adaugati in server.cfg CODE sv_downloadurl "http://mapping.ro/chaos/cstrike" » Data finalizarii: 06-08-2010 » Harta tip: deathrun_ » Harta tip game : Counter Strike 1.6 » Arme: ak47 m4a1 m51 » Locuri: 32 CT Vs. 3 T » Versiunea: finala » Download :
cstrike_live.zip ( 6.92MB )
Number of downloads: 46» Imagini: In pozele de mai jos nu o sa vedeti cine stie ce din harta , cel mai bine e sa o experimentati ! Harta care mia placut si am zis sa o pun si aici ... |
||
|
|
|||
![]() ![]() |